Ziezo Fashion sinds februari 2017

Wij zijn in een klein winkeltje begonnen met een klein aanbod aan dameskleding- en accessoires, inmiddels zijn wij uitgebreid naar ons huidige grotere pand. Ons assortiment bestaat nu uit dames- en herenkleding, accessoires, leuke kleine kado artikelen en schoenen. 

In onze winkel verkopen wij de leukste merken, de meeste zijn afkomstig uit Denenmarken. Wij volgen ons eigen gevoel en kopen dan ook alleen de leukste items in waar wij zelf achter staan. Zo proberen wij altijd een leuke collectie te creëren! 

Ziezo Kids store

In de loop der jaren hoorde wij steeds meer klanten over het kleine aanbod baby- en kinderkleding in het centrum van den Burg. Het begon op te vallen dat mensen nog iets miste op dit gebied. Wij zijn eens rond gaan kijken en hebben toen besloten in de winkel een baby hoekje te maken. Om te kijken hoe de reacties hierop waren. Hier werd zó enthousiast op gereageerd dat wij hier wel iets mee moesten doen! 

Halverwege 2019 werd bekend dat een heel leuk winkelpandje, toevallig ook nog tegenover onze winkel vrij zou komen in het nieuwe jaar. Na een kort overleg hebben wij snel besloten hier voor te gaan en zo is Ziezo Kids Store ontstaan en geopend in februari 2020!

In onze leuke winkel in Den Burg vind je het mooiste baby- en kinderassortiment.
Je kunt bij ons terecht voor hippe kleding van maat 50 t/m 164, houten speelgoed, spenen, accessoires, babykamer textiel, geboortecadeautjes & boeken. 

Hopelijk tot snel in onze winkels!


 

 

 

 

Copyright 2020 Ziezotexel - Powered by Lightspeed